Nye brevprodukter og priser!

Hvad skal der stå på breve til udlandet?

I forbindelse med at tidligere udlandskategorier er blevet slået sammen til 1 (Udland) skal der fra 1/9-16 stå "Prioritaire" på breve til udlandet.

Koster det noget at få opdateret frankeringsmaskinen?

Ja, hvis I ikke har en serviceaftale, der dækker portoopdatering, koster det. Er du i tvivl om I har en serviceaftale, der dækker portoopdatering, er I altid velkomne til at kontakte os på 36 70 90 88.

Udgår A brevet også den 1/7-16?

Nej, ikke for erhvervskunder, som frankerer via en frankeringsmaskine. A brevet udgår kun pr. 1/7-16 for private, som frankerer med frimærker. Ændringen på frankeringsmaskinen sker først pr. 1/9-16.

Hvordan fungerer det med moms på Quickbrevet?

For at få svar på dette spørgsmål er i nødt til at kontakte Post Danmark på 70 11 12 30. Neoposts frankeringsmaskiner afleverer allerede den form for statistik, der skal bruges i forbindelse med afregning af moms, men afregningen sker 100% via Post Danmark.

Hvor kan man aflevere brevene?

De almindelige B-breve kan indleveres på posthuset eller i de røde postkasser. A-breve, som bliver til Quickbreve pr. 1/9-16, skal indleveres på et posthus.

Bliver de nye priser pr. 1/9-16 automatisk overført til frankeringsmaskinen?

Ja, maskinen opdateres automatisk til at frankere med de nye priser på samme tid med, at den afgiver månedlig statistik. Det sker senest i perioden 26.-29. august, hvis jeres maskine er sat til en telefonforbindelse/internetforbindelse. Hvis i vil gøre det manuelt skal i blot gøre følgende i samme periode:

  • Internetopkoblede maskiner: Tryk MENU, dernæst 9 og til sidst 3 for at lave et generelt opkald.
  • Analoge maskiner: Tryk på knappen med en pengesæk, sørg for at der står 0 under INDTAST BELØB og tryk OK. Tast OK igen for at godkende beløbet. 

Det er herefter vigtigt, at I den 1. september tjekker, at frankeringsmaskinen er opdateret til de nye portotakster.

Hvordan fjerner vi det A og B, som maskinen stempler og som ligger i Mem.?

I skal selv slette, hvad der ligger i Mem. Hvis I har problemer med dette, er I altid velkomne til at ringe til os på 36 70 90 88.

Kommer der automatisk Q på frankeringsmaskinen?

Ja, maskinen opdateres automatisk til at kunne frankere Quickbreve med et Q på samme tid med, at den afgiver månedlig statistik. Det sker senest i perioden 26.-29. august, hvis jeres maskine er sat til en telefonforbindelse/internetforbindelse.
Det er herefter vigtigt, at I den 1. september tjekker, at frankeringsmaskinen er opdateret til de nye portotakster.