22. Marts 2019

Account Manager / Telesælger

Læs det fulde jobopslag i pdf'en herunder og ring/skriv senest den 30. april 2019.

Neopost i Rødovre søger hurtigst muligt en Account Manager / Telesælger til en nyoprettet stilling.

Er du en kundeorienteret sælger med passion for B2B-salg?
Nu har du muligheden for at arbejde i et stærkt og engageret salgsteam. Du vil blive en del af en international koncern med en stærk lokal forankring og fantastiske kolleger. I din rolle som Account Manager/Telesælger arbejder du selvstændigt og har ansvaret for at identificere nye forretningsmuligheder hos såvel eksisterende som nye kunder - primært inden for Neoposts digitale portefølje (M4B, Packcity pakkeskabe og pakkesporingssystemet WTS). Du vil samarbejde med hele salgsorganisationen, produktspecialisterne og marketing for at analysere leads og trends samt identificere kundebehov. Du er ansvarlig for dit eget salgsbudget og måles blandt andet på antal bookede møder - telefonisk og online - hvor du selv opsøger og kvalificerer indkommende leads. Du har en vigtig rolle både internt og eksternt og bidrager til at forstærke og videreudvikle Neoposts brand og digitale forretningsområder.

Personlig profil:
Dette er en fremragende mulighed for dig, der arbejder inden for salg og har skabt gode resultater. Du ønsker nu at fortsætte din salgskarriere i en spændende virksomhed, hvor du med dit stærke drive og vindermentalitet vil skabe succes og gode resultater. Som person er du selvstændig, motiveret og har et stærkt business drive. Du er dygtig til at opretholde og vækste eksisterende kunder samt opbygge nye relationer og skabe god forretning. Du er troværdig og ærlig i din fremtoning mod kunder og kolleger. Du har erfaring inden for møder/telesalg i B2B-segmentet. Det er særdeles vigtigt, at du arbejder struktureret og effektivt i dit salgsarbejde/mødebooking. Du er vant til at planlæge dit eget salgsarbejde og at have mange kunderelationer i løbet af en arbejdsdag. Et højt aktivitetsniveau er altafgørende, og du skal derfor trives med en travl og til tider hektisk hverdag. Branchekundskab er en fordel. Dansk i både tale og skrift er et krav.

Læs det fulde jobopslag i toppen af denne side.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:
HR Generalist Mattias Röing, +46 73 521 63 97 / m.roing@neopost.se
Salgsdirektør Danmark René E. Rolandsen, +45 40 60 64 29 / rro@neopost.dk

Send venligst din ansøgning til career@neopost.se, mærket ”Account Manager/Telesales”, snarest muligt og senest den 30. april 2019. Vi indkalder løbende til interviews.

OM NEOPOST
NEOPOST har indtaget en global førerposition indenfor løsninger til forsendelse, optimering af forretningsprocesser, customer experience management og intelligente pakkeskabe. Vores primære mission er at levere pålidelige løsninger, der skaber relevante og personificerede interaktioner. I Danmark sælger vi også udstyr i høj kvalitet til grafisk efterbehandling (forædling, færdiggørelse og værdiforøgelse af det trykte eller printede papir).

Med en direkte tilstedeværelse i 29 lande og op mod 5.800 ansatte, kunne Neopost rapportere et årligt salg på €1,1 milliarder i 2017. Vores produkter og serviceydelser sælges i mere end 90 lande. Neopost er kategoriseret i afdeling A af Euronext Paris og hører til SBF 120 indekset.

For mere information: neopost.dk