15. November 2017

Account Manager Telesales & Marketing

Du kommer til at arbejde i en succesfuld vækstvirksomhed med salg af produkter og serviceydelser til både egne og nye kunder i form af virksomheder og organisationer. Du kontakter vores kunder over telefonen og tilbyder dem virksomhedens skræddersyede løsninger inden for kundekommunikation og grafiske løsninger. Du vil også spille en vigtig rolle i forbindelse med salgsorganisation og markedet ved at skabe Leads til blandt andet vores digitale forretningsområde.

Du kan arbejde selvstændigt på et højt aktivitetsniveau. Du kan administrere hele salgsprocessen fra start til slut, hvilket indebærer at ringe kunderne op, lave en behovsanalyse, sende tilbud og nøje følge op, indtil ordren er i hus.

Ansvarsområder:

  • Selvstændigt arbejde og ansvar for at udvikle salget hos en defineret kundeportefølje samt opsøgning af nye kunder
  • Salg af et udvalg fra vores sortiment med fokus på kundekommunikationsløsninger og mindre grafiske løsninger
  • Ansvar for eget salgsbudget
  • Arbejde med service- og finansieringsløsninger
  • Ansvar for leadgenering til den øvrige salgsorganisation gennem et proaktivt følge op på forskellige typer salgsfremmende tilbud
  • Tæt kommunikation med Marked, andre salgskanaler og kundesupport for derved at udveksle relevant information om produkter, ydelser og kundebehov
  • Forbedring af kundetilfredshed gennem hurtig besvarelse af kundehenvendelser

 

Personlig profil:

Dette er en god mulighed for dig, som i dag arbejder indenfor salg og har skabt gode salgsresultater over en længere periode. Du ønsker nu at fortsætte din salgskarriere i en ny og spændende virksomhed, hvor du med dit stærke drive og ønske om at vinde kommer til at få succes. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet proaktivt med Leadgenerering i forbindelse med salg. Som person er du selvkørende og selvstændig samt god til at skabe relationer og generere salg. Du er troværdig og ærlig i din fremtoning overfor kunder og kollegaer. Du har som minimum nogle års salgserfaring med telefonsalg i B2B segmentet. Det er meget vigtigt, at du kan arbejde struktureret og effektivt i dit salgsarbejde. Du er vant til at vedligeholde din egen salgsplanlægning og have mange kundekontakter i løbet af en dag. Et højt aktivitetsniveau er helt afgørende, og det skal derfor falde dig naturligt at have en hektisk arbejdsdag. Erfaring indenfor branchen er en fordel. Skriftligt og mundtligt dansk og engelsk er et krav.

Vi tilbyder:

Du kommer til at få rig mulighed for at udvikle dig i en succesfuld vækstvirksomhed, og du vil få stor indflydelse på din egen løn og personlige succes. Du vil arbejde i en bred rolle med både salg og markedsrelaterede opgaver. Hos Neopost Danmark A/S sætter vi pris på at udføre vores arbejde professionelt, og vi behandler vores kunder med god service og support. Du vil blive en del af et kompetent team, og vi vil sørge for, at du får en grundig introduktion og oplæring.

Vi forventer, at du motiveres af at opnå resultater, og vi tilbyder derfor en attraktiv løn som består af fast løn samt provision. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:

Maria Tørnblad Customer Relations Manager:  + 45 26 37 43 50 / mat@neopost.dk

Leif Damgaard Business Segment Director:  + 45 90 56 10 22 / lda@neopost.dk

Hjalmar Frisell Rekrutteringsansvarlig: + 46 70 991 96 90 / h.frisell@neopost.se

Send venligst din ansøgning markeret ”Account Manager Telesales & Marketing” til career@neopost.se hurtigst muligt og senest d. 13 december 2017. Vi indkalder løbende til samtaler.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Neopost is a world leader in mailing solutions and a major player in digital communications and shipping solutions.

Neopost guides and supports organizations in how they send and receive communications and goods, helping them better connect with their business environment through hardware, software and services.

1.2 billion euro’s in sales 2016

With products and services marketed in over 90 countries and subsidiaries in over 31 countries. Neopost is number 1 in Europe and number 2 in the world in mailroom solutions. Neopost consist of 6100 employees around the world with over 800 000 customers.

Neopost Denmark A/S

Neopost Denmark A/S has 41 skilled employees in sales and service and is a wholly owned subsidiary of the French listed company Neopost SA, Europe’s largest manufacturer of enveloping and franking solutions as well as software. We are a market leader in print finishing, we offer electronic solutions and also traditional equipment. We provide solutions that optimize and add value to clients in both the public and private sectors. Neopost Denmark A/S is located at Rødager Allé 22-24, 2610 Rødovre.