IDEAL_Luftrensere

Luftrensere hjælper i kampen mod bakterier og virus!

20/08/2020

Læs mere om bakterier og virus, og om hvordan luftrensere fra tyske IDEAL kan afhjælpe og forbedre luftkvaliteten samt miminere risikoen for spredning af bakterier og virus. 

De er så små, at de kun er synlige under et mikroskop. Derfor kaldes de mikroorganismer. Bakterier og vira er overalt. Begge formerer sig hurtigt og kan forårsage sygdomme. Men bortset fra det har de ikke meget til fælles.

Hvad er bakterier?

Bakterier er organismer, der kun består af en enkelt celle. Dette indeholder alt, hvad der er nødvendigt for livet - arvematerialet og cellemaskinerne. Dette gør dem i stand til at skabe proteiner og forsyne sig med energi.

 

Hvad er virus?

Vira er smitsomme partikler. De er ikke celler. De er ikke uafhængige organismer, der kan formere sig af sig selv. Vira er afhængige af en værtscelle, uden hvilke de ikke er i stand til at sprede sig eller endda overleve.

Hvad er forskellen på virus og bakterier? 

Når du er forkølet, baner vira ofte vejen for bakterier. Hvis den menneskelige krop allerede er svækket, kan vira etablere sig lettere og for eksempel forårsage lungebetændelse. Der kan udføres medicinske undersøgelser for at afgøre, om det er en virusinfektion, eller om bakterier allerede har taget fat, så den rigtige medicin kan ordineres.

Overraskende enkelt. Ved du, hvordan du beskytter dig selv?

Desinficering af dørhåndtag, tastaturer, telefoner og mus

Disse genstande tilbyder en ideel yngleplads for bakterier og vira og repræsenterer en ægte kilde til farer. De bør derfor rengøres flere gange dagligt, især når flere mennesker deler en arbejdsplads.
 

God håndhygiejne

Regelmæssigt at vaske og desinficere dine hænder forringer transmissionsvejen for patogener. Faktisk samles disse patogener typisk på vores hænder, inden de går ind i vores krop via slimhinderne.
 

Regelmæssig ventilation

Regelmæssig ændring af luften (hurtig og grundig ventilation flere gange om dagen) reducerer koncentrationen af vira og bakterier i rummet. Men selv her skal man passe på. Afhængig af placering og vejr introducerer ventilation ofte også nye forurenende stoffer, allergener og partikler i det indre og kan dermed faktisk forværre den omgivende luft.
 

Quadient leverer kvalitetsluftrensere fra tyske IDEAL

Luftrenserne er perfekte til kontoret, produktionen, mødelokalet og mange andre steder.

De meget effektive flerlags-filtre fra IDEAL-luftrensere fanger næsten alt: Kemiske forbindelser og molekylære toksiner såvel som fine og meget fine partikler. Disse inkluderer også vira og bakterier. Filtrene er især effektive mod partikler med MPPS-størrelse ("mest penetrerende partikelstørrelse" på 0,3 mikrometer i diameter) og endda mindre partikler med 0,1 mikrometer i diameter. I øvrigt er luftrenserne godkendt af European Centre for Allergy Research Foundation

 

Se hvilke modeller vi kan tilbyde her: quadient.dk/luftrenser

 

Professionelle luftrenser fra tyske IDEAL