Fuldautomatisk bukkemaskine til produktion af bukkestreger

Duplo DC-445 er en simpel og økonomisk efterbehandlingsløsning til at producere bukkestreger, så I kan undgå frastødende foldelinjer og krakeleringer.

Pålidelig feeding

Pålidelig feeding

Automatisk feeder med sug sikrer konsekvent levering af ark ind i maskinen uden risiko for mærker. Hvis der er problemer med statisk elektricitet, er der mulighed for at tilføje en kniv, som kan hjælpe yderligere med arkseparation og feeding. Der er desuden mulighed for en ultrasonisk dobbelt feed detektor, som sikrer sikrer, at der kun behandles et papir af gangen.
Professionel finish

Professionel finish

Op til 15 bukkestreger kan laves langs med arket. Disse kan justeres med 0,1 mm intervaller, hvilket sikrer en høj grad af præcision. Bukkestregsværktøjet kan justeres op og ned automatisk i tre forskellige positioner for at imødekomme forskellige materialetykkelser og derved give den bedste finish.
Brugervenlighed

Brugervenlighed

DuCreaser'en bruger simpel trin-for-trin opsætning, som hjælpes på vej af illustrationer på LCD-skærmen for at guide operatøren grundigt gennem processen. Op til 30 jobs kan programmeres, gemmes og hurtigt findes frem igen for at øge produktiviteten.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Arbejdsbredde på 320 mm
  • Op til 15 bukkestreger pr. ark
  • Plads til 30 forskellige job i hukommelsen
  • Kan bukke op til 5.520 ark papir i timen
  • Maskinmål: 126,2 x 57,3 x 61,8 cm (B x H x D)
BEHOV
  • Dækker de fleste virksomheders behov
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Duplo DC445 kan udbygges med et inline falsemodul, som giver muligheder for bukkestreger, perforering og falsning i ét gennemløb samt diverse feedere.

Relaterede produkter

Duplo DBM-150 er en kompakt og effektiv hæfte- og falsemaskine

En af verdens mindste fuldautomatiske booklet makere og trimmere. DBM-150 er udstyret med Duplos overlegne teknik i en meget kompakt maskine, og den kan producere færdige dokumenter ark for ark eller sæt for sæt.

Ideal 4705 manuel trimmer med transparent sikkerhedslåge

Ideel skæremaskine med manuel operation til større kontorer. Ideal 4705 er designet til hurtig, effektiv og sikker skæring af dine produkter. Med transparent sikkerhedslåge foran og bagved kniven og højkvalitetskniv fremstillet i Solingen stål.

Powis Fastback 20 indbindingsmaskine producerer professionelt udseende produkter

En komplet indbindingsmaskine med ét tryk funktion, som indbinder op til 350 ark på under 20 sekunder. Fastback 20 er udviklet med tanke på især advokat- og revisonsforretninger, copyshops etc., som har behov for hurtig produktion af professionelle og holdbare produkter.

Lamineringsmaskine Fujipla AL-MEISTER 3220 med feeder og automatisk trimning

Maskinen kan laminere ark med en tykkelse på op til 0,4 mm inklusiv film, og filmen fås i tykkelser fra 38 til 125 micron. Automatisk feeder, der kan indeholde 200 ark papir samt automatisk trimning. Lamineringshastigheden kan indstilles mellem 500 og 1200 mm/min.