Kan forarbejde op til 800 papirark af gangen

Uchida AJ-700 er udstyret med "timer", kan blæse luft med og uden rystefunktion og har trinløs vinkelindstilling.

Få flere oplysninger om Rystebord Uchida AJ-700

AJ-700 kan bruges som rystebord uden luft, hvilket er væsentlige funktioner til den individuelle behandling af bl.a. "statiske print". UC AJ-700 "AIR" kan trinløst indstilles til den rette vinkel, og da den er på hjul, kan den nemt flyttes rundt blandt de forskellige efterbehandlingsmaskiner.

Relaterede produkter

Neopost DS-75i - Intelligent og enkel dokumentbehandling

Intelligent og enkel dokumentbehandling. DS-75i er en produktiv, alsidig og intuitive kuverteringsløsning.

Den semi-automatiske Renz DTP 340 A stanser garanterer øget produktivitet med sin stakkefunktion

Denne professionelle hulstanser ligner model DTP 340 M, dog med den store forskel, at DTP 340 A automatisk stakker de udstansede ark. Maskinen kører omkring 750 stansecyklusser i timen med op til 22 ark af gangen afhængig af hulmønstret og papirvægt.

Duplo DF-1200 falsemaskine med høj ydeevne og lavt støjniveau

Udover en høj tophastighed på op til 260 ark pr. minut byder Duplos DF-1200 falsemaskine på suge-/blæse luftfeeder, der sikrer stabil indføring af dokumenterne og problemfri falsning. Duplo DF-1200 er udviklet til brug for det grafiske farveprint marked.

Opex Falcon serien er en række smarte skanningsløsninger som minimerer det manuelle arbejde

Serien af OPEX skannere kan håndtere en bred vifte af medier, og de tilbyder en mere sikker måde at gemme dokumenter indenfor et rimeligt tidsrum. I serien findes 3 forskellige modeller: standardmodellen Falcon, Falcon Transportable og Falcon RED.