De mest pålidelige indgangsfalsemaskiner på markedet

Duplo DF-777 & DF-755 falser en bred vifte af papirtyper og størrelser på en effektiv måde og er især kendt for deres pålidelige falsning.

Hastighed

Hastighed

På trods af at DF-777 og DF-755 er udviklet med henblik på at designe en maskine til en overkommelig pris kan de false konsekvent og nøjagtigt. Automatisk opsætning af falsestopper og opsamlingsroller på DF-777 sikrer uforlignelig hastighed.
Fleksibilitet

Fleksibilitet

DF-777 og DF-755 kan feede en række papirstørrelser fra A3 til A5 og fra B4 til B6. Begge falsemaskiner kan feede en bred vifte af papirtyper inklusiv papir af høj kvalitet, groft papir, genbrugspapir og stencil papir.
Produktivitet

Produktivitet

Falsemaskinerne kan false op til 125 ark per minut, har en feederkapacitet på 500 ark og er designet med et stigende og aftagende 4-cifret digitalt display. Desuden sikres meget effektive og produktive job processer vha. Jam Detector Stops Operation.

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Små og mellemstore falseopgaver
SPECIFIKATIONER
  • Seks forskellige standard falsninger (se brochuren)
  • Papirtykkelse fra  52 til 128 g/m2
  • For forskelle mellem DF-777 og DF-755 se brochuren ude til højre
  • Dimensioner: 93 x 53,5 x 48 cm (B x H x D)
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Duplo DF-777 og DF-755 kræver intet tilbehør eller udbygning.

Relaterede produkter

Ideal 4315 er en ideel elektrisk skæremaskine til virksomheder med mindre behov

Ideal 4315 er en elektrisk trimmer til mindre behov, som har et væld af smarte funktioner. Sikkerhedsskærm foran og bagved samt tohånds operation sikrer brugeren og bagstopperen styres med et håndtag på forsiden, hvor længden fra kniv til bagstopper også vises.

Den kompakte kacheringsmaskine GMP Qtopic-380 med mange brugervenlige funktioner

Qtopic-380 er en in-house løsning tiltænkt on-demand opgaver. Påfør kachering og sleeking effekter med f.eks guld og sølv samt holografiske folier. 

Qtopic-380 AUTO tilbyder samme slutprodukter, men nemmere produktionsgang via den automatiske feeder.

Brugervenlig indbindingsmaskine Powis Fastback 9 til lærredsrygge

Indbindingsmaskine med ekstremt simpel operation: placér ryg og materiale til indbinding i maskinen og tryk start. Fastback 9 kan indbinde mellem 10-250 ark på under 40 sekunder! Lærredsryggene fås i mange farver og giver en flot finish til alle jeres indbunde produkter.

Den kraftfulde hæftemaskine Nagel Enak 50-200

Blokhæftemaskine til hæfteklammer med op til 20 mm benlængde, svarende til 17 mm tykkelse. Maskinen er bygget til kraftfuldt arbejde og hæfter uden problemer papir, pap, læder, kunststof osv. Enaks professionelle hæftehoved er bygget ind i et støbejernskabinet.