Falsemaskine med kort opsætningstid og fuldautomatisk indstilling

Mathias-Bäuerle prestigeFOLD NET 52 er en fuldautomatisk bukkemaskine, som producerer falsede digitale print i store voluminer med minimal manuel operation.

Få flere oplysninger om Falsemaskine Mathias-Bäeurle PrestigeFOLD NET 52

Fuldautomatisk falsemaskine til papirfalsning. Mathias-Bäurle PrestigeFOLD NET 52 er den mest automatiserede falsemaskine på markedet og klarer de fleste behov. Maskinen er fuldautomatisk fra feeder til stacker! Den har hele 20 forskellige falsemuligheder programmeret, der kan programmeres yderligere. Papirstørrelse fra 100 x 120 mm op til 520 x 850 mm. Papirvægten kan variere fra 40 til 250 gram. Falsehastigheden på maskinen er 220 m/min afhængig af materialet.

Høj kvalitet der holder i mange år fra Mathias-Bäurle.

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker langt de fleste virksomheders behov for falsning
  • Topprofessionel fuldautomatisk falsemaskine til virksomheder med store behov
SPECIFIKATIONER
  • Fuldautomatisk fra feeder til stacker
  • Falser 220 m i minuttet afhængig af materialet
  • 20 forskellige forprogrammerede faslninger, og mulighed for selv at programmere flere
  • Falser papir i formater fra 100 x 120 mm til 520 x 850 mm.
  • Papirets vægt kan variere fra 40 til 250 gram
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Der findes flere udbygninger til PrestigeFOLD NET 52 - se dem i brochuren ude til højre. Krydsfals, limagregat, perforering.

Relaterede produkter

Den kraftfulde industrihæftemaskine Nagel Multinak FS/S

Kraftfuld, professionel blok- og brochurehæfter med to hæftehoveder, der kan arbejde med forskellige typer hæfteklammer, inkl. den populære "øjeklamme". Maskinen arbejder med to typer hæftehoveder, der kan indstilles med en afstand fra 80 til 155 mm. 

Den automatiske kacheringsmaskine Komfi Amiga 36

Med en produktionshastighed på op til 2800 A4 ark per time er Komfi Amiga 36 en genial in-house løsning til grafiske print og lejlighedsvis on demand jobs. Den brugervenlige og produktive kacheringsmaskine Amiga 36 kacherer i formater helt op til B3.

Skæremaskine Mohr 80 ECO/NET med mange funktionelle egenskaber bl.a. optisk skæreguide

Funktionerne indebærer bl.a. meget nem udskiftning af skæreliste, skærelinje LED indikator, stregkodelæser (kun på NET) og procesvisualisering på 18.5" touchscreen (kun på NET). Maskinen fås med 560, 670 og 800 mm skærebredde. NET er en udbygning af ECO modellen.

Duplo DBM-600 Booklet Maker er blandt andet forrygende til in-line løsninger

Duplo DBM-600 er en professionel, fuldautomatisk hæfte- og falsemaskine, som både producerer hjørnehæftning og dobbelt ryghæftning samt falser produkter. Maskinen kan stå for sig selv eller være en del af en af et booklet maker system med arksamlere, trimmere etc.