Det komplette, modulære falsesystem fra Multigraf

Multigraf Eurofold 235 SA leverer super høj kvalitet og fleksibilitet med sit modulære design, som giver jer alle de funktioner, I har behov for.

Modulær konstruktion

Modulær konstruktion

Alle Eurofold modeller kan forsynes med standard, manuelle falseplader og med simpelt basisudstyr. Hvis kravene fra brugeren ændres, kan maskinerne opgraderes og adapteres til den nye situation til enhver tid. Eurofold falsemaskiner kan udbygges med automatiske falseplader, når behovet opstår.
Computerunderstøttet falsning

Computerunderstøttet falsning

Lige til tiden produktion, "Finishing on demand", er blevet uundværligt på markedet for print- og falsevirksomheder. Automatiske justering af falseplader såvel som den moderne og simple Eurofold menu-guidede kontrolenhed anerkender behovet for at reducere tidsperioder, hvor man ikke kører opgaver. Størrelsesændringer mellem jobs er muligt indenfor kun få sekunder.
Fleksibilitet

Fleksibilitet

De computerunderstøttede modeller tilbyder ekstremt høj brugervenlighed og kan justeres til en ny falsetype ved et tryk på en enkelt knap. Manuel justering er nærmest elimineret. Tilbagevendende jobs kan nemt gemmes i hukommelsen til næste gang for hurtigt opsætning.

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker de fleste virksomheders behov for falsning
SPECIFIKATIONER
  • Falser op til 30.000 ark A4 papir i timen
  • Papirtykkelser fra 40 gram til 240 gram
  • Falser papir i formater op til 350 mm x 650 mm
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Eurofold 235 SA kan udbygges med forskellige feedere samt krydsfalseenheder. For yderligere information se brochuren ude til højre.

Relaterede produkter

Lamineringsmaskine Fujipla AL-MEISTER 3220 med feeder og automatisk trimning

Maskinen kan laminere ark med en tykkelse på op til 0,4 mm inklusiv film, og filmen fås i tykkelser fra 38 til 125 micron. Automatisk feeder, der kan indeholde 200 ark papir samt automatisk trimning. Lamineringshastigheden kan indstilles mellem 500 og 1200 mm/min.

Den elektriske programskæremaskine Ideal 4860 ET

Den kompakte skæremaskine til inhouse / copy shops med større behov for skæring af dokumenter. Fuldautomatisk balk og saddel. Optisk rødt skærelys samt infrarøde sikkerhedsforanstaltninger. Ideal 4860 ET har en skærebredde på 475 mm og en skærehøjde på 80 mm.

Powis Fastback 20 indbindingsmaskine producerer professionelt udseende produkter

En komplet indbindingsmaskine med ét tryk funktion, som indbinder op til 350 ark på under 20 sekunder. Fastback 20 er udviklet med tanke på især advokat- og revisonsforretninger, copyshops etc., som har behov for hurtig produktion af professionelle og holdbare produkter.

Den kraftfulde industrihæftemaskine Nagel Multinak FS/S

Kraftfuld, professionel blok- og brochurehæfter med to hæftehoveder, der kan arbejde med forskellige typer hæfteklammer, inkl. den populære "øjeklamme". Maskinen arbejder med to typer hæftehoveder, der kan indstilles med en afstand fra 80 til 155 mm.