Professionel blok- og brochurehæfter med fodbetjening

Nagel Multinak FS/S er en fodbetjent hæftemaskine til tunge jobs, som kræver hyppig omskiftning mellem flad hæftning og saddelhæftning.

Få flere oplysninger Hæftemaskine Nagel Multinak FS/S

Kan brug hæfteklammetyper nr. 24, 26, 30 samt 50 og 50B (fra 6 til 30 mm benlængde). Multnak giver flade hæfteben, som sikrer den bedste holdbarhed, og hæfter fra to ark til 27 mm bloktykkelse. Et stort og praktisk svingbord giver hurtig omstilling fra blok til brochurehæftning. Multinak leveres som elektrisk model med fodkontakt og som manuel model med fodbetjening.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Kan klare mange forskellige opgaver: planhæftning, rygfalshæftning og øjenklammehæftning
  • Kan hæfte fra 2 ark til 27 mm bloktykkelse
  • Leveres som elektrisk model med fodkontakt eller manuel model med fodbetjening

Relaterede produkter

Ideal 4315 er en ideel elektrisk skæremaskine til virksomheder med mindre behov

Ideal 4315 er en elektrisk trimmer til mindre behov, som har et væld af smarte funktioner. Sikkerhedsskærm foran og bagved samt tohånds operation sikrer brugeren og bagstopperen styres med et håndtag på forsiden, hvor længden fra kniv til bagstopper også vises.

Robust hæftemaskine Stago HM 15 med omskifteligt rullebord

Den robuste blok- og saddelhæfter Stago HM 15 er lavet til de store jobs. Den kan hæfte fra 2-150 ark 80 grams papir med 20 mm klammer. Rullebordet omstilles nemt mellem blokhæftning og saddelhæftning. Det maksimale format for saddelhæftning er A3.

Duplo DF-1200 falsemaskine med høj ydeevne og lavt støjniveau

Udover en høj tophastighed på op til 260 ark pr. minut byder Duplos DF-1200 falsemaskine på suge-/blæse luftfeeder, der sikrer stabil indføring af dokumenterne og problemfri falsning. Duplo DF-1200 er udviklet til brug for det grafiske farveprint marked.