System til lavvolumen bookletproduktion med smart arksamler

Duplo Booklet System 150C er et fleksibelt og produktivt system til bookletproduktion til mindre eller mellemstore produktione hos in-house trykkerier o.lign.

Få flere oplysninger om Booklet Maker Duplo Booklet System 150C

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker de fleste inhousetrykkerier og grafiske virksomheders behov for hæfteproduktion
SPECIFIKATIONER
  • Hæfter op til 2.400 A5-bøger i timen
  • Fuldautomatisk indstilling på under 14 sekunder

Relaterede produkter

Den enestående Duplo DBM 150 i forbindelse med en arkfeeder

Det fuldautomatiske booklet maker system 150 fra Duplo er helt unik i sin kompakte størrelse og høje produktivitet. DSF-2200 arkfeederen med ultrasonisk double feed detektion og DBM-150 booklet maker og trimmer danner den, muligivs, bedste indgangsniveau booklet maker.

Duplo DBM-150 er en kompakt og effektiv hæfte- og falsemaskine

En af verdens mindste fuldautomatiske booklet makere og trimmere. DBM-150 er udstyret med Duplos overlegne teknik i en meget kompakt maskine, og den kan producere færdige dokumenter ark for ark eller sæt for sæt.

Duplo DBM-350 booklet maker og trimmer i en og samme maskine

Duplo DBM-350 & 350R er en professionel booklet maker til medium volume, som er perfekt til travle produktionsmiljøer. Produktion med hæftetråd leverer gnidningsfri kørsel og lave driftsomkostninger, og forkantstrimmeren sikrer flot finish på slutproduktet.

Den enestående Mohr BC-330 har kun 1 kniv i modsætning til andre 3-side trimmere

Mohr BC-330 er en ideel 3-side trimmer til digital produktion, som minimerer mængden af manuel arbejdskraft. Jobbet kan overvåges gennem de praktiske plexiglas fra tre sider. I modsætning til andre 3-side skæremaskiner har BC-330 kun 1 kniv.