Det intelligente produktionssystem til ryghæftning

Duplo iSaddle er en fremtidssikker investering på grund af dens nye, revolutionerende hæfteteknologi og mange muligheder for tilpasning til jeres behov.

Få flere oplysninger om Booklet Maker Duplo iSaddle System

Duplo's familie af iSaddle maskiner er en af de mest betydningsfulde muligheder for hæfteproduktion på markedet idag. iSaddle systemerne tilbyder et væld af funktioner, som med garanti vil skabe vækst i jeres virksomhed. iSaddle familien kobler the bedste fra to verdener: de fladere publikationer af samme type som de ældre generationers kastesting og automatiserde processer fra de moderne booklet makers. iSaddle benytter en ny, revolutionerende hæfteteknologi samt muligheder indenfor A4 i liggende papirretning.

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker de fleste inhousetrykkerier og grafiske virksomheders behov for hæfteproduktion
SPECIFIKATIONER
  • Hæfter op til 9.000 hæfter/bøger i timen
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Duplo iSaddle kan opsættes på forskellige måder efter behov - se brochuren eller ring for yderligere information.

Booklet Maker Duplo Digital Booklet System 500 sætter den industrielle standard for hæfteproduktion

Duplo Digital Booklet System 500 er en kombination af verdens mest solgte booklet maker, DBM-500, og den nye generation af arkfeederen DSF-2200. Duplo System 500 behandler papir i vægt op til 300 gram og kan producere op til 4.440 bøger/time.

Duplo System 5000PRO til industriel produktion af hæfter

Duplos System 5000PRO er et fuldautomatisk, professionelt booklet making system til offset og digital hæfteproduktion. Systemet producerer hæfter fra B3 eller SRA3 format til færdige hæfter i én operation.

Watkiss Spinemaster ASM laver flotte rette rygge på dine hæfter

Watkiss Spinemaster ASM sikrer flot finish på hæfter, hvorfor den er ideel at koble sammen med en større eller mindre hæfte- og falsemaskine. Se f.eks. Duplo DBM-150 eller DBM-350/350R.