Brugervenlig hæfte/falsemaskine til hele virksomheden

Hæfte- og falsemaskine til produktion af hæfter/bøger. Foldnak 40 er den ideelle maskine til mellemstore produktioner af hæfter. Nagel Foldnak 40 er oprindeligt lavet til kun at ryghæfte og folde, men kan også købes med mulighed for side- og hjørnehæftning. Maskinen producerer op til 1.500 hæfter/bøger i timen med op til 25 ark 80 grams papir i hvert hæfte. En af de bedste hæfte-/falsemaskiner med håndfeeder.

Få flere oplysninger om Hæfte- og falsemaskine Nagel Foldnak 40

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker de fleste mindre virksomheders behov for hæfteproduktion
SPECIFIKATIONER
  • Hæfter op til 1.500 hæfter/bøger i timen
  • Op til 25 ark 80 grams papir i hvert hæfte
  • Maskinmål: 102 x 88 x 60 cm (B x H x D)
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Nagel Foldnak 40 kan købes med mulighed for side- og hjørnehæftning.

Relaterede produkter

Duplo DBM-150 er en kompakt og effektiv hæfte- og falsemaskine

En af verdens mindste fuldautomatiske booklet makere og trimmere. DBM-150 er udstyret med Duplos overlegne teknik i en meget kompakt maskine, og den kan producere færdige dokumenter ark for ark eller sæt for sæt.

Duplo DBM-350 booklet maker og trimmer i en og samme maskine

Duplo DBM-350 & 350R er en professionel booklet maker til medium volume, som er perfekt til travle produktionsmiljøer. Produktion med hæftetråd leverer gnidningsfri kørsel og lave driftsomkostninger, og forkantstrimmeren sikrer flot finish på slutproduktet.

Watkiss Spinemaster ASM laver flotte rette rygge på dine hæfter

Watkiss Spinemaster ASM sikrer flot finish på hæfter, hvorfor den er ideel at koble sammen med en større eller mindre hæfte- og falsemaskine. Se f.eks. Duplo DBM-150 eller DBM-350/350R.