Til inhousetrykkerier og grafiske virksomheder

Squarefolder til finish på hæftede brochurer. Watkiss SpineMaster ASM giver hæfter en flot finish i form af en helt plan, firkantet ryg. SpineMaster kan behandle op til 1.400 hæfter/bøger i timen i størrelser fra 80 x 120 mm til 250 x 350 mm.

Flere oplysninger om Squarefolder Watkiss Spinemaster ASM

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker de fleste inhousetrykkerier og grafiske virksomheders behov for squarefolding
SPECIFIKATIONER
  • Behandler op til 1.400 hæfter i timen
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Kan monteres online på diverse maskiner.

Relaterede produkter

Duplo DBM-150 er en kompakt og effektiv hæfte- og falsemaskine

En af verdens mindste fuldautomatiske booklet makere og trimmere. DBM-150 er udstyret med Duplos overlegne teknik i en meget kompakt maskine, og den kan producere færdige dokumenter ark for ark eller sæt for sæt.

Duplo DBM-350 booklet maker og trimmer i en og samme maskine

Duplo DBM-350 & 350R er en professionel booklet maker til medium volume, som er perfekt til travle produktionsmiljøer. Produktion med hæftetråd leverer gnidningsfri kørsel og lave driftsomkostninger, og forkantstrimmeren sikrer flot finish på slutproduktet.

Plockmatic PL 104 laver en ret ryg på dine hæfter

Effektiv squarefolder som giver dine hæfter en flot ret ryg, som både forlænger holdbarheden og får dit produkt til at fremstå knivskarpt. Brug PL 104 sammen med f.eks. Plockatic BM 60/61

Den enestående Duplo DBM 150 i forbindelse med en arkfeeder

Det fuldautomatiske booklet maker system 150 fra Duplo er helt unik i sin kompakte størrelse og høje produktivitet. DSF-2200 arkfeederen med ultrasonisk double feed detektion og DBM-150 booklet maker og trimmer danner den, muligivs, bedste indgangsniveau booklet maker.