Perfekt løsning til on demand digital print finish

Eurolam III-540 er en professionel lamineringsmaskine i formatet 500 x 700 mm til enkeltsidelaminering, som samtidig har den nye sleekingteknologi.

Få flere oplysninger om Lamineringsmaskine GMP Eurolam III-540

Sleeking er en film, som kan give både et mat og et blankt udtryk på tryksagerne afhængig af, hvilken film I anvender. Først lægger maskinen en sleekingfilm på arket med en varmevals, hvorefter maskinen aftager filmen, som kan anvendes flere gange. Resultatet bliver en laklignende effekt.
Udover sleeking og laminering kan GMP Eurolam III-540 også pålægge folie. Det fungerer ved, at man først laminerer materialet, og derefter printer det som skal lægges på som folie. Efter at have printet folien kører man det laminerede materiale igennem sleekingmekanismen igen, men denne gang med en særskilt folie. Denne gang fastner folien bare på tryksagen ovenpå lamineringen.

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Den perfekte løsning til on demand finishing af digitale print.
SPECIFIKATIONER
  • Kan laminere papir med papirvægt mellem 120 og 350 gram
  • Lamineringshastighed på maks. 30 m/min
  • Miljøvenligt "Thermalami" system
  • Nem indstilling mellem 6 forskellige prægningstyper
  • Dimensioner: 94 x 125,7 x 260 cm (B x H x D)
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Mulighed for tilkøb af et rystebord eller autostacker, som samler det færdige materiale
  • Tilkøb lamineringsfilm i den ønskede tykkelse

Relaterede produkter

Den kompakte kacheringsmaskine GMP Qtopic-380 med mange brugervenlige funktioner

Qtopic-380 er en in-house løsning tiltænkt on-demand opgaver. Påfør kachering og sleeking effekter med f.eks guld og sølv samt holografiske folier. 

Qtopic-380 AUTO tilbyder samme slutprodukter, men nemmere produktionsgang via den automatiske feeder.

Kacheringsmaskine Komfi Junior 36, den perfekte løsning til mindre behov for kachering

Den kompakte, semi-automatiske Komfi Junior 36 er ideel til mindre behov for kachering med automatisk ark separation og anti-krøl funktion. Kacherer papirark fra 115-600 gram med en hastighed på 16 m/min i op til B3 format. Kacheringsfolier fra 24 til 50 micron.

Lamineringsmaskine Fujipla AL-MEISTER 3220 med feeder og automatisk trimning

Maskinen kan laminere ark med en tykkelse på op til 0,4 mm inklusiv film, og filmen fås i tykkelser fra 38 til 125 micron. Automatisk feeder, der kan indeholde 200 ark papir samt automatisk trimning. Lamineringshastigheden kan indstilles mellem 500 og 1200 mm/min.

Ideal 4315 er en ideel elektrisk skæremaskine til virksomheder med mindre behov

Ideal 4315 er en elektrisk trimmer til mindre behov, som har et væld af smarte funktioner. Sikkerhedsskærm foran og bagved samt tohånds operation sikrer brugeren og bagstopperen styres med et håndtag på forsiden, hvor længden fra kniv til bagstopper også vises.