Alsidig skæremaskine med mulighed for produktion med bukkestreger og perforering

Duplo DC-616 er en funktionel multiskæremaskine til efterbehandling af digitale print, som fjerner kanter og krakeleringer og giver flotte produkter.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Behandler op til 540 ark papir i timen
  • Den optimale papirvægt er fra 110 til 350 gram
  • Feederens kapacitet er på 100 mm
  • Maskinmål: 160 x 105 x 62 cm (B x H x D)
BEHOV
  • Dækker inhouse trykkeriers behov for skæring og perforering

Relaterede produkter

Duplo DC-646 Pro opsættes nemt til specifikke jobs via computer

DC-646 er endnu en af Duplos alsidige efterbehandlingsløsninger, som giver mulighed for at producere en lang række af unikke produkter med øget effektivitet og fleksibilitet. DC-646 yder op til 8 slidser, 25 snit og 20 bukkestreger på én gennemkørsel.

Duplo DC-446 er en unik og økonomisk bukkestregsmaskine, som leverer flot finish

Duplo DC-446 producerer bukkestreger, som forhindrer toneren på digitale print i at krakelere og sikrer et professionelt udtryk. Ved først at behandle produkter med bukkestreger sikres en præcis og problemfri falsning, som i sidste ende resulterer i et enestående produkt.

Den lydløse og hurtige falsemaskine Duplo DF-970

Duplo DF-970 & DF-980 er lynhurtige falsemaskiner med et væld af funktioner. Høj ydeevne, automatisk opsætning, lavt støjniveau og det holdbare, patenterede Duplo feeding system. En effektiv falsmeaskine som DF-970 eller DF-980 giver besparelser i både tid og penge.

Lamineringsmaskine GMP Eurolam III-540 til on demand finishing

GMP Eurolam III-540 er en fuldautomatisk enkeltside POD-lamineringssystem med papir feeder-guide og styrket lamineringstryk, som sikrer nem fremføring og bedre binding til materialet. Eurolam har desuden en ergonomisk touchscreen, som giver brugeren stor kontrol.