Den ultimative alt-i-én løsning til efterbehandling af digitale print

Duplo DC-746 er en højproduktiv, professionel multiskæremaskine, som er udstyret med højkapacitets feeder, PC processtyrings software og CCD skanner.

DC-746 er modulopbygget og kan udbygges med almindelig perforering og stop perforering. Dertil et IFS falsemodul, som giver mulighed for in-line falsning.

Få flere oplysninger om Multiskæremaskine Duplo DC-746

Det hurtige overblik

BEHOV
  • Dækker de fleste trykkeriers behov for skæring, perforering og bukkestreger
DATA
* (Under opbygning)
UDBYGNING/ TILBEHØR
  • DC-746 er modulopbygget og kan udbygges med almindelig perforering og stop perforering. Dertil et IFS falsemodul, som giver mulighed for in-line falsning.

Relaterede produkter

Den automatiske kacheringsmaskine Komfi Amiga 36

Med en produktionshastighed på op til 2800 A4 ark per time er Komfi Amiga 36 en genial in-house løsning til grafiske print og lejlighedsvis on demand jobs. Den brugervenlige og produktive kacheringsmaskine Amiga 36 kacherer i formater helt op til B3.

Duplo DC-646 Pro opsættes nemt til specifikke jobs via computer

DC-646 er endnu en af Duplos alsidige efterbehandlingsløsninger, som giver mulighed for at producere en lang række af unikke produkter med øget effektivitet og fleksibilitet. DC-646 yder op til 8 slidser, 25 snit og 20 bukkestreger på én gennemkørsel.

Touchline CP375 Mono er en simpel løsning med udskifteligt værktøj, der muliggør både bukkestreger og perforering, men ikke samtidigt

Multigraf Eurfold Touchline CP375 laver bukkestreger og perforerer op til 5.000 A4-ark (og 6.000 A5-ark) i timen. Med CP375 Duo får du desuden en unik mulighed for stopperforering i både X & Y retning. Udskiftelige værktøjer letter operation gevaldigt.

Eurofold 235 SA kan opbygges helt efter jeres behov

Med Eurofold 235 SA fra Multigraf får I en falsemaskine, som er tilpasset til jeres behov. Det modulære design giver jer mulighed for at designe maskinen fuldstændigt, som I gerne vil. Derudover assisteres maskinen af en computer, som dramatisk reducerer driftsstop.