Manuel skæremaskine til storformatprintere, fotohandlere og service centre

Neolt Trim er den robuste, manuelle skæremaskine til ethvert behov, som kan skære i op til 0,8 mm tyk karton, PVC bannere, letvægts plastik etc.

Få flere oplysninger om Skæremaskine Neolt Trim

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
UDBYGNING / TILBEHØR

Relaterede produkter

Neolt Electro Power Trim Plus er en funktionel elektrisk skæremaskine ideel til storformatprint

Electro Power Trim Plus er en ideel skæremaskine til storformat print, skumplader o.a. materialer med sin elektriske skæring, fluorescerende skærelinje og oplysning af skærefladen. Maskinens skæreblad er lavet af hærdet stål og leverer lang holdbarhed.

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig og anderledes skæremaskine til store formater

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig skæremaskine, som kan skære i mange materialer på fire sider med avanceret optisk justering. Regulering af hastighed og kontrolenheder for skæring gør, at XY Matic Trim nemt kan integreres til ethvert workflow.

Rolands hurtige SOLJET PRO 4 XF-640 storformatprinter

Hvor hurtigt kan I printe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Mød SOLJET PRO 4 XF-640, Rolands hurtigste printer nogensinde. Wideformat printer med brugervenlige funktioner såsom frontmonterede blækpatroner, ét-tryks dæksel til hurtig rengøring og meget mere.

Neolt Sword er en alsidig skæremaskine, som kan bruges til skæring i mange materialer

Neolt Sword er en enestående cutter med mulighed for udskiftning af knive, hvilket giver mulighed for at skære i mange materialer f.eks. skum, glas, plexiglas etc. Sword er konstrueret i et brugervenligt og let design, mens kniven er af hærdet stål.