Professionelle rulleskæremaskiner i mange forskellige skærebredder

Rotatrims M serie består af 8 forskellige skærebredder varierende fra 305 mm og helt op til 1374 mm og kan bruges til et væld af applikationer.

Få flere oplysninger om Skæremaskine Rotatrim M Serie

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Skærebredden på maskinerne varierer fra 305 mm til 1374 mm
  • Alle maskinerne er 40 cm dybe, mens bredderne varierer fra 47,1 cm til 153,9 cm
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Rotatrim M serien giver mulighed for tilkøb af bl.a. understel og opsamlerposer

Relaterede produkter

Den lydløse og hurtige falsemaskine Duplo DF-970

Duplo DF-970 & DF-980 er lynhurtige falsemaskiner med et væld af funktioner. Høj ydeevne, automatisk opsætning, lavt støjniveau og det holdbare, patenterede Duplo feeding system. En effektiv falsmeaskine som DF-970 eller DF-980 giver besparelser i både tid og penge.

Lamineringsmaskine Fujipla LPE3510 har en meget kort opvarmningstid

Ideel lamineringsmaskine til virksomheder og skoler med et mindre lamineringsbehov. Kan laminere i formater fra visitkortstørrelse til A3 i op til 125 micron tykkelse. Med en lamineringshastighed på 1,3 m/minut er laminering af dine dokumenter hurtigt klaret.

Den mest produktive printer med Print & Cut, SOLJET PRO 4 XR-640

Roland SOLJET PRO 4 XR-640 er den hurtigste printer med kontour cut i vores sortiment. XR-640 transformerer output til kunst ved hjælp af egenskaber som øget produktivitet, fotorealistisk billedbehandling, integreret konturskæring og blæk i særklasse.

STIKA er Rolands letvægtsmodel cutter til efterskæring af grafikker

Den ultimative vinyl cutter til kontorer, skoler, restauranter, butikker og hobbybrug. STIKA producerer farverige POP displays, etiketter, varmeoverførte tryk og mere. Produktion af tilpassede vinyl grafikker har aldrig været billigere eller hurtigere.