Kraftfulde rulleskæremaskiner til komfortabel skæring

Rotatrims T serie består af 7 kraftfulde skæremaskiner med forskellige skærebredder fra 650 mm til 2500 mm, som betjenes manuelt og har lang holdbarhed.

Få flere oplysninger om Skæremaskine Rotatrim T Serie

Knivene er alle lavet i Sheffield stål, som giver høj præcision og lang levetid. Skærebredderne går fra 650 mm til 2500 mm.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Skærebredden på maskinerne varierer fra 650 mm til 2500 mm
  • Selve maskinerne er 34 cm dybe, mens længderne varierer fra 102 cm til 287 cm
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Maskiner i Rotatrim T serien kan udbygges med understel, opsamlere og forlængerbord.

Relaterede produkter

Rolands hurtige SOLJET PRO 4 XF-640 storformatprinter

Hvor hurtigt kan I printe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Mød SOLJET PRO 4 XF-640, Rolands hurtigste printer nogensinde. Wideformat printer med brugervenlige funktioner såsom frontmonterede blækpatroner, ét-tryks dæksel til hurtig rengøring og meget mere.

Eurofold 235 SA kan opbygges helt efter jeres behov

Med Eurofold 235 SA fra Multigraf får I en falsemaskine, som er tilpasset til jeres behov. Det modulære design giver jer mulighed for at designe maskinen fuldstændigt, som I gerne vil. Derudover assisteres maskinen af en computer, som dramatisk reducerer driftsstop.

GMP Excelam 1600 Cold Swing er et koldlamineringssystem ideelt til storformatprint

En solid løsning til laminering af storformatprint for fotokopicentre og grafiske print shops. Excelam 1600 Cold Swing er GMP's storformat koldlaminator til efterbehandling med presreguleringsanordning og svingbar dorn til hurtig og effektiv udskiftning af film.

Den fleksible løsning til kachering Komfi Amiga 52

Komfi Amiga 52 er en enestående kacheringsmaskine, som tilbyder enkeltside laminering med en tynd foliefilm, som giver produktet ekstra beskyttelse mod smuds og snavs. Brugervenligt kontrolpanel og feeder med bundsug er nogle få af de fantastiske egenskaber ved Amiga 52.