Max brugervenlig. Og med automatisk parring af sider og bilag. Til C5 og M65 konvolutter.

DS-64i kuverteringsmaskinen giver dig nemt muligheden for at kuvertere alle dine forsendelser (fakturaer, rykkere, indkaldelser, lønsedler og daglig post) ved en hastighed på op til 2.500 færdige kuverter i timen. Da kuverteringsmaskine kan køre med CIS-scanningsfunktioner (OMR, BCR og QR) kan du helt automatisk kuvertere (følsomme) breve med forskelligt antal parrede sider. Maskinen giver mulighed for et udvalg af papirfeedere afhængig af jeres behov. Læs mere nedenfor.

Øget ydeevne og kundeeksponering

Brugervenlig

Brugervenlig

En brugervenlig grænseflade og berøringsskærm på 7" med fjernsupport og fjernbetjening sikrer, at kuverteringsopgaver udføres effektivt med maksimalt output.
Produktivitet

Produktivitet

Indfører uden problemer op til 650 dokumenter ved hjælp af fremfører i kaskadetilstand. Forskellige udgangsmuligheder som en opsamlingsbakke, sideudgang eller HCVS giver hurtig fjernelse af fyldte kuverter. Den valgfrie Premium-opgraderingspakke øger hastigheden til 2.500 kuverter i timen, foldekapaciteten til 8 ark, flere ark pr. fremfører til 10 ark og den maksimale månedlige volumen til så meget som 20.000 kuverter om måneden.
Alsidighed

Alsidighed

Fire stationskonfigurationer og tre udgangsmuligheder forbedrer din virksomheds forsendelsesproces. Med yderligere fire muligheder på 2,5-stationkonfigurationen opfylder DS-64i alle dine behov for udvidelse af postcenteret.
Nøjagtighed

Nøjagtighed

CIS-scanningsfunktioner sikrer, at følsomme kundekommunikationer sendes til den korrekte modtager og adresse. Teknologien til stregkodescanning læser koder over alt på dokumentet for et fleksibelt dokumentlayout. Behandl dokumentsæt med flere sider, og inkluder nøje udvalgte indstik til målgrupper.

Specifikationer

Kapacitet

Op til 2.500 dokumenter i timen (43/min.)

Op til 20.000 færdige kuverter om måneden med yderligere 5.000 kuverter med Premium-opgraderingspakken

Foldekapacitet

V-fold: op til 5 ark (maks. 80g/m²)
C-fold/Z-fold: op til 5 ark (maks. 80g/m²)
Dobbelt V-fold: 4 ark (maks. 80g/m²)

Systemets dimensioner

Systemets dimensioner varierer afhængigt af konfigurationen

Længde: 18" til 53,5"
Bredde: 16,5" til 26,4"
Højde: 22,8" til 29,1"

Post med et professionelt udseende

Reklame – Tilføj mærker som f.eks. logoer eller QR-koder for at reklamere for dit brand
Kvalitet – Drag fordel af print i professionel kvalitet