KLAR? PARAT? START!

Klar til at starte en udfordrende karriere hos Neopost?

Vi styrker løbende vores organisation med nye kompetente medarbejdere.

Ved rekruttering stiller vi høje krav til attitude, indstilling og engagement. Hos Neopost er vi dedikerede og engagerede. Naturligvis er de grundlæggende faglige kundskaber vigtige - samt tidligere erfaringer og uddannelse - men vi uddanner altid i mere specifikke kundskaber, som er relaterede til og vigtige inden for Neopost.
Vi søger ofte dygtige forretningsmænd og -kvinder med gode kompetencer inden for salg, såsom professionel rådgivning, kommerciel styrke og forhandlingsteknik. Ledelse, såsom coaching og performance management, og People Skills, såsom emotionel intelligens, uddelegering og teambuilding, er andre vigtige fokusområder for Neopost.
Vores hovedkontor ligger i Rødovre, men vi har også en afdeling i Århus.

Du bliver en del af en fremgangsrig, international koncern med en interessant og solid forretningsmodel og troen på dine kompetencer til at tage de rigtige beslutninger.

Som medarbejder i Neopost bliver du en del af en fremgangsrig, international koncern med ca. 5500 medarbejdere og en omsætning på over 1 milliard euro. Neoposts vækst sker gennem markedsorienteret innovation inden for software- og posthåndteringsløsninger. Vi vokser gennem vore egne kompetente medarbejdere i de respektive organisationer, men også gennem opkøb. Som en del af en børsnoteret virksomhed med ansvar over for vore aktionærer har vi høje mål og høje ambitioner. Vi motiveres af fremgang og af en vinderkultur.

Neoposts vigtigste ressource er DIG som medarbejder.

Hos Neopost ser vi dig som medarbejder som virksomhedens vigtigste ressource. Vi ved, at det er dig, der omsætter vore produkter og ydelser til salg og omsætning for os som virksomhed og til en god oplevelse for kunden.

Med dette som udgangspunkt tager vi vores arbejdsmiljø, vores virksomhedskultur og vore værdier meget alvorligt. En af vore grundlæggende værdier er decentralisering, hvilket indebærer, at vi giver stor frihed til dig som medarbejder til, hvordan du opnår dine resultater. Vi har høje mål og ved alle, hvor vi skal hen, men der findes forskellige måder at opnå dem på – det drager vi fordel af! Vi tror på din evne til at tage de rigtige beslutninger. Vi ved, at ansvar og beføjelser inspirerer til større motivation, engagement og arbejdsglæde.  Hos Neopost opmuntrer vi dig som medarbejder til at tænke som en entreprenør i virksomheden – vi kalder det ”intraprenør”. Kreativitet skaber ideer. Ideerne omsættes til udvikling.

Hos Neopost ønsker vi at skabe fællesskab og loyalitet ved at vise respekt for hinanden. Dette indebærer, at vi taler pænt til og om hinanden, og at vi har en åben og tillidsfuld dialog. Et af vores vigtige nøgletal er Employee Engagement Index, som indebærer, at vi måler og kontinuerligt arbejder med spørgsmål som ledelse, arbejdsmiljø og feedback. Det er Neoposts mål at fortsætte med at vokse og at have det sjovt undervejs. Dette går igen i koncernens tre grundlæggende værdier: Challenge, Recognition & Fun.

Vil du vide mere om Neopost eller ønsker du at sende en uopfordret ansøgning eller dit CV, skal du være meget velkommen til at gøre dette til HR Manager Neopost Nordic, Karin Lindberg, +46 70 349 50 24, k.lindberg@neopost.se.