Jo mere du lærer, desto mere tør du og desto bedre præsterer du. Og med dette kommer en større arbejdsglæde.

Vi ønsker et miljø, hvor du som individ respekteres uanset din baggrund og funktion – hvor forskellige personligheder og kulturer forenes. Vores vækst afhænger af den enkeltes talent. Hvert individs bidrag er afgørende for vores fremgang. Vores mulighed for at udnytte dit fulde potentiale understøttes af den interne proces for udvikling samt af udviklingsaktiviteter, hvor individets rolle diskuteres – såsom styrker og udviklingsområder samt fremtidige karriereambitioner.

Neopost sætter en ære i at udvikle medarbejdere og talent internt.

Dine muligheder er vores muligheder. Jo bedre du kan udvikle dig og udnytte dit talent, desto bedre for Neopost. Derfor opfordrer vi dig altid til at vokse og finde nye muligheder for at overgå dig selv. Vi vil udfordre dig og samtidig give dig frihed til at tage vare på og udvikle alle dine kompetencer. Vi tror på, at grundlaget for udvikling er god ledelse, feedback, tydelige målsætninger, engagement og omtanke. Vi motiverer alle medarbejdere til at tage ansvar og lederskab for egen jobfunktion og udvikling. Som medarbejder sidder du i førersædet, og vi udfordrer, opmuntrer og inspirerer.

Virksomhedsværdier og kultur

Vores værdier styrer vores valg og præger vores måde at agere på.

Hos Neopost står kunden i centrum. En af vores vigtigste fordele i forhold til konkurrenterne er vores overlegne kundetilfredshed. Hos Neopost går vi ikke på kompromis med kundepleje. Vores medarbejdere er servicemindede og sætter en ære i at hjælpe vores kunder.

"Challenge, Recognition and Fun” er vores tre grundlæggende globale værdier inden for hele koncernen.

Udfordringer: Vi stimulerer og udfordrer hinanden til gode præstationer. Vi har en vinderkultur og deler fremgang og modgang. Vi motiveres af fremgang og glæder os sammen.
Opmuntring: Fremgang og præstation identificeres og anerkendes hos Neopost. Ud over løn, tillid og respekt anerkendes individets og teamets præstation.
Arbejdsglæde: Hos Neopost tillader vi os at have det sjovt på jobbet. Vi ved, at tilfredse og glade medarbejdere præsterer bedre. Udfordringer stimulerer fremgang og skaber arbejdsglæde og entusiasme omkring det at samarbejde samt tilfredsstillelse ved at opnå fælles resultater.