Kraftfuld output administration af kommunikation gennem flere kanaler

OMS-500 er den nye brugervenlige, internetbaserede og fleksible software, som leverer multikanal administration af kundekommunikation.

 

Få flere oplysninger om Software Neopost OMS-500

Budget optimering

Budget optimering

Postale besparelser med gruppering, batch printing, sortering og sammenfletning.Tillader ændringer i realtid uden at skulle involvere IT-afdelingen.
Operationel effektivitet

Operationel effektivitet

Høj ydeevne (op til 10.000 dokumenter per minut). Nem at bruge og konfigurere med en brugervenlig brugerflade. Start-til-slut proceshåndtering og automatisering, understøtter standard input og output formater: pdf, PCL, TNO, post script.
Nem integrering

Nem integrering

Neoposts OMS-500 kan nemt integreres i jeres nuværende IT miljø. OMS-500 kan også integreres fejlfrit i jeres eksisterende post- og dokumenthåndteringsprocesser med kuverteringsmaskiner, frankeringsmaskiner og lignende.

Relaterede produkter

Software Neopost OMS-200

OMS-200 er en effektiv kommunikationssoftware, som tillader dig at administrere udgående kommunikation samt at få fuldt udbytte af jeres kuverteringsmaskine. OMS-200 gør kundetilpasset personlig kommunikation hurtig og simpel med effektiv dokument tilpasning.

OpenText Capture Center er softwaren, som omdanner jeres fysiske dokumenter til digitale

Med denne genkendelsessoftware kan I nemt og hurtigt udvinde data fra fysiske dokumenter. Capture Center finder de data, som er gemt i skannede billeder og faxer og oversætter dem ved hjælp af OCR, ICR, IDR, selvjusterende læsning og andre teknologier.