Intuitiv, driftssikker A3-produktionsskanner fra Canon

DR-G1100 er en brugervenlig, højhastigheds A3-produktionsskanner, som er ideel til at håndtere store mængder af forskellige dokumenttyper.

Få flere oplysninger om Skanner Canon DR-G1100

Canon DR-G1100 er desuden konstrueret til hurtig fejlkorrektion og minimal afbrydelse af driften. Det intuitive kontrolpanel sikrer enkel brug af maskinen, og jobregistreringsværktøjet kan gemme op til 99 forudregistrerede skanningsjob.

Produktivitetsfremmende skanning

Produktivitetsfremmende skanning

Giv produktiviteten et løft med højhastighedsskanning af op til 260 billeder pr. minut (A4, liggende), og få gavn af en dokumentfremfører med plads til 500 ark, hvilket sparer kostbar tid for brugere, der har behov for effektiv digitalisering af trykte dokumenter. Takket være en dedikeret chip er der heller ingen mindskning i hastigheden, når der er valgt flere billedbehandlingsfunktioner. Dermed kan du producere flere kvalitetsskanninger på mindre tid.
Betjeningsvenligt design

Betjeningsvenligt design

De nye enheder er designet med fokus på brugeren og har en praktisk papirindføring på fronten samt U-vending. Kombineret med kontrolpanelets placering giver det ergonomiske design brugerne mulighed for at ilægge, fremføre og fjerne dokumenter fra en mere komfortabel, siddende stilling – derved maksimeres produktiviteten, og trætheden minimeres.
Brugervenligt kontrolpanel

Brugervenligt kontrolpanel

Der er indbygget et intuitivt kontrolpanel med et tydeligt display til visning af meddelelser samt taster til at starte på forhånd definerede skanningsjob, så enheden er endnu enklere at bruge. Gem op til 99 forudregistrerede skanningsjob med jobregistreringsværktøjet.
Overlegen billedkvalitet

Overlegen billedkvalitet

Både DR-G1130 og DR-G1100 har en række intelligente billedbehandlingsfunktioner, inklusive avanceret justering af skævhed for at rette op på dokumenter, der indføres skævt, MultiStream til at oprette dobbelt billedoutput til OCR-programmer og tegnfremhævelse, der øger læsbarheden og forbedrer OCR-funktionaliteten.

Relaterede produkter

Skanner Panasonic KV-S5055C med ToughFeed og selvrensende funktion

Med en skanningshastighed på 90 sider pr. minut/180 billeder pr. minut, en 200-arks automatisk dokumentfremfører og detektion af hæfteklammer, er Panasonic KV-S5055C den ideelle skanner til skanninger af store og små opgaver med blandede dokumenter.

ScanSuite er en skanningsløsning som kan tilpasses mange papirformater

Neoposts løsning til håndtering af skanningsopgaver i forskellige formater. ScanSuite anvender funktioner fra førende leverandører indenfor skanning og dokumentstyring og understøtter en lang række opgaver såsom dokument-skanninger, MFP samt flatbed-skanninger.

Opex Falcon serien er en række smarte skanningsløsninger som minimerer det manuelle arbejde

Serien af OPEX skannere kan håndtere en bred vifte af medier, og de tilbyder en mere sikker måde at gemme dokumenter indenfor et rimeligt tidsrum. I serien findes 3 forskellige modeller: standardmodellen Falcon, Falcon Transportable og Falcon RED.

 

Software Neopost OMS-200

OMS-200 er en effektiv kommunikationssoftware, som tillader dig at administrere udgående kommunikation samt at få fuldt udbytte af jeres kuverteringsmaskine. OMS-200 gør kundetilpasset personlig kommunikation hurtig og simpel med effektiv dokument tilpasning.