Den universelle dokumentskanning arbejdsstation

OPEX's serie af dropfeed skannere minimerer det tidskrævende forarbejde af dokumenter inden skanning, hvilket resulterer i øget effektivitet.

 

Få flere oplysninger om Skanner OPEX Falcon Serien

Falcon Transportable er, som navnet antyder, designet til skanninger på farten, mens Falcon RED er designet til skanning af blandede kuvert- og dokumentskanning.
Se her hvordan OPEX dropfeed skannere blandt andet anvendes til skanning af hospitalsjournaler: https://www.youtube.com/watch?v=VeHOGZh-srY.

Typiske løsninger:
Faktura-skanning og arkiv, kontrakt-skanning og arkiv, inkasso skanning, arbejdsløshedskasse skanning, fagforbunds skanning, postskanning, skanning af tekniske arkiver og skanning af hospitalsjournaler.

Tre unikke modeller

Tre unikke modeller

Falcon er den eneste forberedelses reducerende skanner på markedet, som samler alle dine behov og krav i én universel arbejdsstation til dokumentskanning. Falcon gør dig i stand til at imødekomme selv de mest krævende udfordringer. Denne løsning kan tilpasses til alt fra mobil skanning til digitale dokumenthåndterings centre.
Alsidige feederegenskaber

Alsidige feederegenskaber

OPEXs feeder giver en dynamisk process og reducerer forberedelser inden skanning. Den patenterede dropfeed teknologi tillader effektiv skanning, mens den intelligente pakkesensor justerer sporets hastighed for optimal skanning. Feederen håndterer store bunker af blandede dokumenttyper og er designet til hurtig og effektiv genskanning uden at forstyrre den overordnede skanningsproces.
Ergonomisk operatør-venligt design

Ergonomisk operatør-venligt design

Arbejdsfladen på Falcon kan tilpasses med muligheder for at passe ind i de fleste skanningprocesser. Det valgfrie motoriserede bord tilbyder justerbar højdeindstilling for operatørens komfort. Falcon er udstyret med en 22 tommer touch-skærm monitor for forbedret visning af skannede dokumenter og let one-touch klassificering.
CertainScan 3.0 Software

CertainScan 3.0 Software

OPEXs CertainScan software med masser af egenskaber er det perfekte supplement, som giver automatisk klassifikation og den mest intuitive måde at klassificere dokumenter i forbindelse med, at de bliver skannet. Alsidigheden af denne platform tillader brugere at maksimere anvendeligheden af deres OPEX skanner og minimerer forberedelser af dokumenter før skanning.

Relaterede produkter

Skanner Panasonic KV-S5055C med ToughFeed og selvrensende funktion

Med en skanningshastighed på 90 sider pr. minut...

Den kompakte og effektive Canon DR-G1100 A3-skanner

DR-G1100 er en ekstremt driftssikker A3-skanner...

ScanSuite er en skanningsløsning som kan tilpasses mange papirformater

Neoposts løsning til håndtering af skanningsopg...

Software Neopost OMS-500 til kommunikation med jeres kunder

Berig, administrer og kontroller jeres kommunik...