Fleksibel løsningskoncept til dokumentskanning i flere formater

ScanSuite er en skanningsløsning til mere avancerede skanningsopgaver i både små og store formater, som kan skræddersyes efter jeres behov.

Få flere oplysninger om Skanningsløsning ScanSuite

Løsningen består af en række moduler, der kan konfigureres individuelt, hvilket giver mulighed for, at klassifikation og journalisering af sagerne både kan foregå automatisk eller manuelt.

Typiske løsninger:
Faktura-skanning og arkiv, kontrakt-skanning og arkiv, storformat-skanninger, inkasso skanning, arbejdsløshedskasse skanning, fagforbunds skanning, postskanning, skanning af tekniske arkiver og skanning af hospitalsjournaler.

Relaterede produkter

Opex Falcon serien er en række smarte skanningsløsninger som minimerer det manuelle arbejde

Serien af OPEX skannere kan håndtere en bred vifte af medier, og de tilbyder en mere sikker måde at gemme dokumenter indenfor et rimeligt tidsrum. I serien findes 3 forskellige modeller: standardmodellen Falcon, Falcon Transportable og Falcon RED.

 

Den kompakte og effektive Canon DR-G1100 A3-skanner

DR-G1100 er en ekstremt driftssikker A3-skanner, der hurtigt kan digitalisere store mængder af dokumenter til særlige anvendelsesformål, hvor billedkvalitet og effektivitet er afgørende. Den indbyggede dedikerede chip opretholder den høje skanningshastighed.

Skanner Panasonic KV-S5055C med ToughFeed og selvrensende funktion

Med en skanningshastighed på 90 sider pr. minut/180 billeder pr. minut, en 200-arks automatisk dokumentfremfører og detektion af hæfteklammer, er Panasonic KV-S5055C den ideelle skanner til skanninger af store og små opgaver med blandede dokumenter.

OpenText Capture Center er softwaren, som omdanner jeres fysiske dokumenter til digitale

Med denne genkendelsessoftware kan I nemt og hurtigt udvinde data fra fysiske dokumenter. Capture Center finder de data, som er gemt i skannede billeder og faxer og oversætter dem ved hjælp af OCR, ICR, IDR, selvjusterende læsning og andre teknologier.