Professionel scannings- og dokumenthåndteringssoftware

ei-Trax er en komplet nøglefærdig løsning, som tilbyder nem opsætning og implementering samt ubesværet integration over jeres eksisterende systemer.

Få flere oplysninger om Software ei-Trax

Nem opbevaring af dokumenter

Nem opbevaring af dokumenter

ei-Trax tillader dig at opbevare alle filer, både fysiske og elektroniske, på et sted. Filerne kan herefter findes på din computer, tablet eller smartphone og kan emailes to andre brugere, hvis der er behov for det.
Øg produktiviteten

Øg produktiviteten

ei-Trax øger produktiviteten i jeres regnskabsafdeling ved at automatisere faktureringsprocesser, levere sporbarhed på samtlige dokumenter og minimere spildtid brugt på at lede efter malplacerede dokumenter.

Relaterede produkter

Software Neopost OMS-200

OMS-200 er en effektiv kommunikationssoftware, som tillader dig at administrere udgående kommunikation samt at få fuldt udbytte af jeres kuverteringsmaskine. OMS-200 gør kundetilpasset personlig kommunikation hurtig og simpel med effektiv dokument tilpasning.

OpenText Capture Center er softwaren, som omdanner jeres fysiske dokumenter til digitale

Med denne genkendelsessoftware kan I nemt og hurtigt udvinde data fra fysiske dokumenter. Capture Center finder de data, som er gemt i skannede billeder og faxer og oversætter dem ved hjælp af OCR, ICR, IDR, selvjusterende læsning og andre teknologier.