Booking og tracking system til pakker og breve

Track Inside er en nøglefærdig sporingssoftware baseret på stregkode teknologi, som gør det muligt at følge pakker og breve indenfor en virksomhed.

Track indkommende og udgående post og registrer elektronisk bevis på levering

Track Inside er baseret på stregkode teknologi, som gør det muligt at følge objekter indenfor en organisation i et lukket kredsløb, under modtagelse, forsendelse, transit og levering. Dette er uanset, om det foregår på en enkelt lokation eller flere lokationer, som udveksler objekter.

Udover at kunne følge objektets vej, kan ethvert objekt spores op til levering hos den slutmodtageren med et billede af et elektronisk bevis på levering med en mobil terminal.

Selskaber såsom hoteller, universiteter og hospitaler som modtager post og pakker for bosatte/fast tilknyttede skal være i stand til at spore indkomne objekter for at minimere risikoen for tab eller mangel på levering.

Track Inside tillader dem at registrere alle indkomne objekter, notificere hver modtager omkring ankomst af deres brev/pakke på email samt fastholde bevis for levering til slutmodtageren. Det giver endvidere mulighed for at tælle antallet af sporede objekter, og derfor kan man overvåge præstationen og kvaliteten af posthåndteringen.

Banker, forsikringselskaber og advokatfirmaer sender og modtager en stor mængde dokumenter, som er vigtige af finansielle eller juridiske årsager. Disse dokumenter kræver speciel omhyggelighed og total sporbarhed for at undgå tab eller misbrug, og for at kotrollere distributionskanaler og tidsfrister.

Endnu en gang er Track Inside den rigtige løsning til sporing af disse objekter om det så er mellem afdelinger eller lokationer eller til sporing af levering af vigtige breve.

Track Inside fra Neopost har gjort vores hverdag mere effektiv og sparer os for tid. Scannerne er lette at bruge og systemet er stabilt. Neoposts løsning inkluderer hosting (cloud), hvilket betyder at integrationen med vores nuværende systemer fungerede nemt og gnidningsfrit.

Frank Hansen, Driftsleder på Hvidovre Hospital

Det hurtige overblik

Hvorfor vælge Track Inside?
 • Sporing og registrering af vigtige pakker & post
 • Mulighed for dannelse af email til modtager om der er kommet en pakke
 • Kvittering for aflevering af pakker
 • Mulighed for rapportering
Nøglefærdig løsning
 • Kan spore post og pakker med og uden stregkoder takket være muligheden for identifikation via labels
 • Elektronisk bevis for levering hos slutmodtageren
 • Cloud løsning direkte fra din webbrowser
 • PDA-type håndholdte terminaler
Fordele
 • I kan benytte nuværende stregkoder
 • Overvåg og kontroller ydeevnen og kvaliteten af jeres post- og pakkehåndtering
 • Giver fuldstændig sporbarhed
Track Inside hjælper CBS med at holde styr på forsendelserne!

Lær mere om hvordan Track Inside har hjulpet Copenhagen Business School

Track Inside er allerede implementeret flere steder i Danmark bl.a. hos Copenhagen Business School (CBS). Her kan du læse mere om, hvordan Track Inside hjælper Campus Service på CBS med at håndtere deres store mængde forsendelser.

Relaterede produkter

Software Neopost OMS-500 til kommunikation med jeres kunder

Berig, administrer og kontroller jeres kommunik...

OpenText Capture Center er softwaren, som omdanner jeres fysiske dokumenter til digitale

Med denne genkendelsessoftware kan I nemt og hu...

Den intelligente dokumenthåndteringssoftware ei-Trax

Tag kontrol over jeres dokumenthåndtering med d...