21. September 2016

Copenhagen Business School har styr på forsendelserne

Track Inside Case på Copenhagen Business School

Copenhagen Business School er med sine 22.000 studerende Danmarks andet største universitet. De håndterer mere end 200 pakker på daglig basis, sammen med et stort volumen af ​​standardbreve.

Vi talte med Lars Bergø, der er afdelingschef i Campus Service på Copenhagen Business School. Han fortalte os, at han valgte Track Inside fra Neopost for at sikre, at det interne leveringssystem på skolen fungerede problemfrit.

- På daglig basis -

Lars og hans kollegaer modtager hver dag adskillige pakker i deres postrum, som de herefter leverer ud til 50 forskellige lokationer. I løbet af året, er der en række perioder med spidsbelastning, hvor de modtager ekstra mange pakker.

Dette sker især omkring begyndelsen af ​​et semester, når de modtager en masse IT-udstyr og andre kostbare pakker til de nye studerende.

- Problemer med at spore pakkerne -

Tidligere har skolen scannet alle sin indgående post og pakker med et ældre scanningssystem. Systemet indeholdt dog en masse fejl, og med tiden var Lars og hans kolleger simpelthen ikke i stand til at spore den pakke, der var blevet scannet.

Dette resulterede i en masse usikkerhed for Lars og hans kolleger, og for personalet på Copenhagen Business School i almindelighed. Som Lars forklarede: "Det betød, at vi brugte en masse penge på at kompensere for forsvundne pakker og en masse tid på at søge efter pakker, der blev placeret de forkerte steder."

- Nyt Track & Trace system -

Lars og hans kollegaer begyndte at lede efter et nyt tracking system på internettet, og fandt hurtigt Neopost. Han kontaktede dem gennem deres hjemmeside. Hurtigt blev et møde sat i stand, og som Lars bekræfter: "Neopost var i stand til at forstå vores udfordringer meget hurtigt, og de tilbød os et system, der faktisk kan håndtere alle de problemer, vi stod over for. To meget kvalificerede teknikere hjalp os igennem hele opstartsfasen og forlod os ikke før det hele fungerede perfekt. "

- Spar tid og penge med Track Inside -

Fordelene ved Track Inside er bl.a. at Copenhagen Business School nu sparer en masse penge til kompensation samt tid brugt på at lokalisere forsvundne pakker. Derudover giver det også Lars og hans team en tryghed i dagligdagen, da der ikke længere kan sås tvivl om hvorvidt pakkerne er blevet modtaget og leveret. Som Lars konkluderer: "Jeg kan varmt anbefale Neopost Track Inside til organisationer, der kan lige som os selv håndterer store mængder post og pakker."