Customer Communication Management – global kommunikation på alle kanaler

Quadient Inspire giver mulighed for at imødekomme den moderne forbrugers krav ved at tilføre udgående dokument værdi gennem et skræddersyet, personligt udseende.

Få flere oplysninger om Software Quadient Inspire

Denne kommunikationsplatform til virksomhed vil fuldstændigt ændre måden, hvorpå din organisation forbinder til sine kunder. Quadient Inspire tilfører værdi til ethvert marketing, transaktions- eller operationelt dokument. Denne kraftfulde teknologi giver øget effektivitet og ydeevne til jeres måde at kontakte kunder på ved at berige kundeindsigten, analysere og administrere respons på kundesamtaler gennem flere kommunikationskanaler.

Kend dine kunder

Kend dine kunder

I dagens digital dominerede verden forventer dine kunder, at du kender kender dem. De vil modtage relevant og personlig kommunikation ud fra deres behov og interesser. Kan du levere det, så skaber du løbende gode relationer til dine kunder. Quadient Inspire giver et samlet overblik over din kundes relation til dig som virksomhed.
Kundekommunikation

Kundekommunikation

Med Quadient Inspire designer du hurtigt dynamisk kommunikation til dine kunder. Du kan selv definere regler for opsætning, budskab, produktion eller compliance. Der er selvfølgelig også mulighed for at kommunikere på flere sprog med samme design.
Kommunikation på flere kanaler

Kommunikation på flere kanaler

Quadient Inspire Designer giver dig den unikke mulighed for at afprøve dit indhold på flere indhold, blot ved et enkelt klik. På den måde sparer du både tid og ressourcer på at teste designs på forskellige platforme. Kommunikation på tværs af enheder, platforme og teknologier er altså intet problem med Quadient Inspire.
Automatisering af kommunikation

Automatisering af kommunikation

Softwaren er udviklet med henblik på at styre og udføre din virksomheds kommunikationsstrategi med den største præcision og hastighed. Brugerne ejer selv det indhold de skaber, hvilket giver dem direkte adgang til kunder. Samtidig får de mulighed for at indlægge tilbud og opfordringer til handlinger. Det tager kun få minutter at udføre ændringer på en proces, som omfatter godkendelse, korrektur og test.

Fordelene ved Quadient Inspire

Brugervenlig
  • Med Quadient Designer kan du nemt designe kommunikation i én skabelon til alle kanaler.
  • Interne og eksterne brugere kan dele kommentarer for sammen at skabe den bedste og mest kreative kommunikation muligt.
Fejlfri
  • Quadient Inspire fjerner muligheder for fejl med multichannel visning og godkendelses workflow.
Anerkendt

Quadient Inspire indeholder flere innovative og anerkendte funktioner, som sikrer dig fantastisk kommunikation:

  • Inspire er den første og eneste Customer Communication Management (CCM) software med en responsiv brugerflade, hvilket betyder, at den kan tilpasser sig forskellige enheder f.eks. mobil, tablet eller computer.
  • Quadiets Research & Development afdeling for CCM software er den største på planeten, så din softwares fremtid er i sikre hænder.
  • Softwaren er baseret på prisvindende teknologi, som er udnævnt til at være markedsledende af blandt andet Gartner & Forrester.

Relaterede produkter

Track Inside er en softwareløsning, som kan gøre jer i stand til at følge pakker og breve

Neopost Track Inside er løsningen, som vil gøre...

Software Neopost OMS-500 til kommunikation med jeres kunder

Berig, administrer og kontroller jeres kommunik...

Den intelligente dokumenthåndteringssoftware ei-Trax

Tag kontrol over jeres dokumenthåndtering med d...

SKANNINGSLØSNING SCANSUITE

Neoposts løsning til håndtering af skanningsopg...