Uden tvivl Rolands bedste vinyl cutter nogensinde!

CAMM-1 GS-24 er Rolands bedste bordmodel cutter, som er nem at bruge og kan øge jeres produktivitet med en hastighed på op til 500 mm per sekund.

Få flere oplysninger om Cutter Roland CAMM-1 GS-24

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Maksimalt skæreareal: 25000 x 584 mm
  • Maksimal skærehastighed: 500 mm/sekundet i alle retninger
  • Materialer i tykkelsen 50-700 mm
FORDELE / UDBYTTE
  • Overlappende skæring - op til 10x
  • Skærer gennem selv tykke materialer - fx magnetiske

Relaterede produkter

STIKA er Rolands letvægtsmodel cutter til efterskæring af grafikker

Den ultimative vinyl cutter til kontorer, skoler, restauranter, butikker og hobbybrug. STIKA producerer farverige POP displays, etiketter, varmeoverførte tryk og mere. Produktion af tilpassede vinyl grafikker har aldrig været billigere eller hurtigere.

Rotatrim PT Serie er eldrevne skæremaskiner i særklasse

De elektriske trimmere i Rotatrims PT serie er kendetegnet ved at kunne klare selv de mest udfordrende opgaver. PT serien skærer alt fra silkepapir op til 4 mm tykke materialer så let som ingenting og er uovertruffen i deres præcision, robusthed og driftssikkerhed.

Roland CAMM-1 Servo GX-24 er en genial cutter til konturskæring af grafiske print

GX-24 vinylcutter leverer hurtighed, høj ydeevne,  pålidelighed og præcision. Det er den perfekte skæremaskine til at konturskære dine print, som er nem at bruge, kan skære print i 5 til 70 cm i bredden med en hastighed på op til 50 cm/s i mange materialer.

Cutter Roland CAMM-1 GX PRO fås i flere forskellige størrelser

CAMM-1 GX PRO serien af vinylskærere kombinerer præcision og ydeevne med Rolands legendariske pålidelighed, hvilket gør GX PRO til den ideelle løsning til konturskæring af en lang række materialer inklusiv vinyl, varmeoverførte tryk og printede grafikker.