At lave skilte og etiketter har aldrig været nemmere

CAMM-1 Servo GX-24 er den ultimative ledsager til printjobs med efterfølgende konturskæring med dens indbyggede optiske registreringssystem.

Få flere oplysninger om Cutter Roland CAMM-1 Servo GX-24

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Skærebredde: 50-700 mm
  • Maksimalt skæreareal: 584 mm x 25 m
FORDELE / UDBYTTE
  • Effektiv
  • Pålidelig

Relaterede produkter

STIKA er Rolands letvægtsmodel cutter til efterskæring af grafikker

Den ultimative vinyl cutter til kontorer, skoler, restauranter, butikker og hobbybrug. STIKA producerer farverige POP displays, etiketter, varmeoverførte tryk og mere. Produktion af tilpassede vinyl grafikker har aldrig været billigere eller hurtigere.

Roland RF-640 er udviklet til at lave fantastiske print i høj kvalitet. RF-640 tilbyder den rette formel til digitale trykkerier: høj produktionshastighed, enestående printkvalitet, nem operation og uovertruffen driftssikkerhed. En unik løsning til jeres virksomhed.

Cutter Roland CAMM-1 GX PRO fås i flere forskellige størrelser

CAMM-1 GX PRO serien af vinylskærere kombinerer præcision og ydeevne med Rolands legendariske pålidelighed, hvilket gør GX PRO til den ideelle løsning til konturskæring af en lang række materialer inklusiv vinyl, varmeoverførte tryk og printede grafikker.

Rotatrims T serie består af kraftfulde skæremaskiner med skærebredder fra 605 mm til 2500 mm

De 7 kraftfulde rulleskæremaskiner fra Rotatrims T serie er designet til at kunne skære alt fra helt tyndt silkepapir til 4 mm tykke materialer, og er udstyret med papirlås, der sørger for, at materialerne sidder fast under skæringsprocessen.