Professionelle Prographics rullelaminatorer med innovativ teknologi

Display-64 Combi er udviklet som en ny billig rulle til rulle koldlaminator, som er designet til den professionelle grafisk kunst- og skilteindustri.

Få flere oplysninger om Lamineringsmaskine GMP Display-64 Combi & Combi EXR

Det hurtige overblik

BEHOV
TIL PRODUKTION AF ...
SPECIFIKATIONER
UDBYGNING / TILBEHØR
INFO & PRISER

Relaterede produkter

Lamineringsmaskine GMP ExcelMaster 1600

Med smart tovejs feeder funktion, som tillader varm- og koldlaminering. Maskinen har en 9-programs hukommelsesfunktion, hvis man skal gentage et job og er komplet med et feed table i industristørrelse, ekstra kraftigt mobil stand, sikkerhedsskærm og rulleskærer.

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig og anderledes skæremaskine til store formater

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig skæremaskine, som kan skære i mange materialer på fire sider med avanceret optisk justering. Regulering af hastighed og kontrolenheder for skæring gør, at XY Matic Trim nemt kan integreres til ethvert workflow.

GMP Excelam 1600 Cold Swing er et koldlamineringssystem ideelt til storformatprint

En solid løsning til laminering af storformatprint for fotokopicentre og grafiske print shops. Excelam 1600 Cold Swing er GMP's storformat koldlaminator til efterbehandling med presreguleringsanordning og svingbar dorn til hurtig og effektiv udskiftning af film.

Lamineringsmaskine Neopost L-140C & L-160C er ideel til storformatprint

Oplev en lamineringsmaskine som simpelthen gør, hvad du forventer af den. L-140C & L-160C er et produkt af 15 års erfaring indenfor professionel laminering med perfekt teknologi. Desuden kan L-160C indstilles ved forskellige temperaturer: 40, 45, 50, 55 grader celsius.