En vertikal skæremaskine, som er stærk, alsidig, sikker og nem at operere

SteelTrak er en vertikal skæremaskine, som er uundværlig for skiltemagere og printshops. SteelTrak kan skære i mange materialer f.eks. skum og PVC.

Få flere oplysninger om Skæremaskine Keencut Steeltrak

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
UDBYGNING / TILBEHØR

Relaterede produkter

Neolt Sword er en alsidig skæremaskine, som kan bruges til skæring i mange materialer

Neolt Sword er en enestående cutter med mulighed for udskiftning af knive, hvilket giver mulighed for at skære i mange materialer f.eks. skum, glas, plexiglas etc. Sword er konstrueret i et brugervenligt og let design, mens kniven er af hærdet stål.

Storformat UV-printer Roland VersaUV LEJ-640 kan både printe på fleksible og stive materialer

Ud over det normale medierulle system indeholder VersaUV LEJ-640 et bord, som sammen med det justerbare printhoved betyder, at der kan printes på alt fra tynd fleksibel film til stivere letvægtsmaterialer f.eks. karton i tykkelser helt op til 13 mm.

Den mest produktive printer med Print & Cut, SOLJET PRO 4 XR-640

Roland SOLJET PRO 4 XR-640 er den hurtigste printer med kontour cut i vores sortiment. XR-640 transformerer output til kunst ved hjælp af egenskaber som øget produktivitet, fotorealistisk billedbehandling, integreret konturskæring og blæk i særklasse.

Roland RF-640 er udviklet til at lave fantastiske print i høj kvalitet. RF-640 tilbyder den rette formel til digitale trykkerier: høj produktionshastighed, enestående printkvalitet, nem operation og uovertruffen driftssikkerhed. En unik løsning til jeres virksomhed.