Superwide elektrisk skæremaskine i forskellige skærebredder

Neolt Electro Power Trim Plus er en højtydende elektrisk skæremaskine med avancerede teknologiske egenskaber i skærebredder fra 3 m til 3,6 m.

Få flere oplysninger om Skæremaskine Neolt Electro Power Trim Plus

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
UDBYGNING / TILBEHØR

Relaterede produkter

Neolt Power Trim er en ideel indgangsniveau skæremaskine til digitale print i store formater

Neolt Trim er tilpasset behov for både små og mellemstore virksomheder, som arbejder med digitale print i store formater. Trim fås i skærebredder fra 1 m til 2,5 m og leveres altid med kniv i hærdet stål og transparent klampe, som holder materialet fast.

Neolt Sword er en alsidig skæremaskine, som kan bruges til skæring i mange materialer

Neolt Sword er en enestående cutter med mulighed for udskiftning af knive, hvilket giver mulighed for at skære i mange materialer f.eks. skum, glas, plexiglas etc. Sword er konstrueret i et brugervenligt og let design, mens kniven er af hærdet stål.

Roland VersaCAMM SP-i serien består af 2 printere med forskellig printbredde
Roland VersaCAMM SP-i serien er designet til både begyndere og mere erfarne brugere, som vil producere levende grafikker. De alsidige storformatprintere har desuden Print & Cut, hvilket betyder, at der er mulighed for print og konturskæring i samme gennemkørsel.
Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig og anderledes skæremaskine til store formater

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig skæremaskine, som kan skære i mange materialer på fire sider med avanceret optisk justering. Regulering af hastighed og kontrolenheder for skæring gør, at XY Matic Trim nemt kan integreres til ethvert workflow.