Alsidige og kraftfulde rulleskæremaskiner til skæring af tykke materialer

Rotatrims FT serie består af 6 alsidige skæremaskiner med skærebredder fra 650 mm til 2550 mm. FT serien er en heavy-duty løsning til tykke materialer.

Få flere oplysninger om Skæremaskine Rotatrim Foamtech FT Serien

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
UDBYGNING / TILBEHØR

Relaterede produkter

Storformat UV Flatbedprinter Roland VersaUV LEJ-640F tager jeres kreativitet til nye højder

LEJ-640FT er en helt igennem speciel maskine. Flatbed-, storformat- og UV-printer i én og samme maskine! Det siger også en del om anvendeligheden af LEJ-640FT, som desuden har en enorm arbejdsflade på helt op til 1.615 x 3.324 mm og en kraftigere LED lampe.

MasterCut serien er præcisions skæremaskiner som kan skære i fleksible materialer

Alle Rotatrims knive er lavet i Sheffield stål, som giver høj præcision og lang levetid. Skærebredderne går fra 350 mm til 1270 mm. MC serien er udstyret med en transparent papirlås, én-vejs skæring med beskyttelse mod overbelastning og lineal på langsiden.

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig og anderledes skæremaskine til store formater

Neolt XY Matic Trim 165 er en alsidig skæremaskine, som kan skære i mange materialer på fire sider med avanceret optisk justering. Regulering af hastighed og kontrolenheder for skæring gør, at XY Matic Trim nemt kan integreres til ethvert workflow.

Neolt Sword er en alsidig skæremaskine, som kan bruges til skæring i mange materialer

Neolt Sword er en enestående cutter med mulighed for udskiftning af knive, hvilket giver mulighed for at skære i mange materialer f.eks. skum, glas, plexiglas etc. Sword er konstrueret i et brugervenligt og let design, mens kniven er af hærdet stål.