Et udvalg af specialudviklede RIP software til storformatprint

Calderas udvalg af software er udviklet med fart, pålidelighed og fleksibilitet for øje og leverer det nyeste indenfor storformat produktionssoftware.

Få flere oplysninger om Caldera RIP Software

Det hurtige overblik

BEHOV
TIL PRODUKTION AF ...
SPECIFIKATIONER
UDBYGNING / TILBEHØR
INFO & PRISER

Relaterede produkter

UV-printer Roland VersaUV LEF-12 kan tilføre et personligt og originalt udtryk til jeres produkter

Udvid dine muligheder fra print på flade substrater til print i tre dimensioner. Rolands UV-printere i LEF serien tillader dig at printe på 3D objekter med en højde på op til 100 mm og vil med garanti tilføre ekstra værdi og originalitet til jeres produkter.

Rolands hurtige SOLJET PRO 4 XF-640 storformatprinter

Hvor hurtigt kan I printe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Mød SOLJET PRO 4 XF-640, Rolands hurtigste printer nogensinde. Wideformat printer med brugervenlige funktioner såsom frontmonterede blækpatroner, ét-tryks dæksel til hurtig rengøring og meget mere.

Roland VersaWorks RIP Software er både kraftfuld og nem at bruge

Kraftfuld behøver ikke betyde kompliceret! Roland VersaWorks tilføjer et kraftfuldt produktivitetsværktøj til en robust RIP software med en brugerflade, som er meget nem at bruge, hvilket tillader selv nybegyndere at få fuldt udbytte af Roland produkter.

UV-printer Roland VersaUV LEC er en ekstremt alsidig storformatprinter til kortsigtede opgaver

Opnå finere kvalitet, højere produktivitet og bred anvendelighed indenfor UV-LED print med Roland LEC-330 og LEC-540. LEC leverer uforlignelig printkvalitet på en bred vifte af materialer til højkvalitet emballageprøver, etiketter, kontrolpaneler og dekorationer etc.