Lav magiske og anderledes print på mange medier

Roland VersaUV LEF serien åbner op for en ny verden af print på tredimensionelle objekter og baner vej for grænseløse applikationer i jeres produktion.

Få flere oplysninger om Storformatprinter Roland VersaUV LEF Serien

Neopost Finans

  • Med Neopost Finans kan i undgå likviditetsproblemer, når i skal have en storformatprinter.
Enestående mediekompabilitet

Enestående mediekompabilitet

Avanceret Eco-UV blæk kombineret med de nyeste, lav temperatur UV LED lamper tillader LEF serien at printe på nærmest alle substrater - både behandlet og ubehandlet - inklusiv PVC, PET, ABS, akryl, træ, metal (kræver muligvis blækprimer afhængig af type), bløde tekstiler, læder og meget mere.
Roland VersaWorks RIP Software

Roland VersaWorks RIP Software

Estimerer det forventede blækforbrug per printjob og giver besked, hvis blækniveauerne er for lave. Mulighed for at ændre farverne direkte i VersaWorks i stedet for at skulle genåbne filen i et redigeringsprogram. Variable Data Print giver mulighed for at flette .txt eller .csv felter med en skabelon.
Nem Processtyring

Nem Processtyring

Fjernstyr Roland printeren med den gratis Roland Printer Assist app fra din iPad! Et utal af funktioner fra praktisk taget enhver lokation. Roland VersaWorks er bygget fra bunden og op, hvilket giver en god, brugervenlig grænseflade, som ikke forsinker arbejdsflowet. Roland OnSupport kan levere e-mail advarsler til din computer eller smartphone, når printeren er ved at løbe tør for blæk eller når et job er udført.
Avanceret Eco-UV blæk maksimerer ydeevne

Avanceret Eco-UV blæk maksimerer ydeevne

LEF konfigureres med CMYK, hvid og klar Eco-UV blæk, som er specielt formuleret til at levere høj farvedensitet og bred gamut til exceptionelle billeder gang efter gang. Klar blæk kan bruges til at kreere en bred vifte af effekter og bl.a. simulere prægning og lakering. Ved at lægge flere lag klar blæk kan du lave virkelig unikke strukturerede effekter fra vanddråber til imiteret læder og snesevis af andre teksturmønstre fra Rolands teksturbibliotek.

Det hurtige overblik

SPECIFIKATIONER
  • Print bredde på LEF-12 – W 335 x B 310 x H 100 mm maksimum
  • Print bredde på LEF-20 – W 538 x B 360 x H 100 mm maksimum
  • Printopløsning – 1440 dpi
  • Cyan, Magenta, Yellow, Black, Clear Gloss (lak) og White blækfarver - 220 ml. blækkassetter 
FORDELE / UDBYTTE
  • Printhastighed på LEF-12 – 1,1 kvadratmeter pr. time
  • Printhastighed på LEF-20 – 2,1 kvadratmeter pr. time
UDBYGNING / TILBEHØR
  • Filtreringssystem – den optager lugt og flygtige stoffer

Relaterede produkter

UV-printer Roland VersaUV LEC er en ekstremt alsidig storformatprinter til kortsigtede opgaver

Opnå finere kvalitet, højere produktivitet og bred anvendelighed indenfor UV-LED print med Roland LEC-330 og LEC-540. LEC leverer uforlignelig printkvalitet på en bred vifte af materialer til højkvalitet emballageprøver, etiketter, kontrolpaneler og dekorationer etc.

Storformat UV-printer Roland VersaUV LEJ-640 kan både printe på fleksible og stive materialer

Ud over det normale medierulle system indeholder VersaUV LEJ-640 et bord, som sammen med det justerbare printhoved betyder, at der kan printes på alt fra tynd fleksibel film til stivere letvægtsmaterialer f.eks. karton i tykkelser helt op til 13 mm.

Roland VersaStudio BN-20 kan hurtigt omdanne dit skrivebord om til et profitcenter

Roland VersaStudio BN-20 er en fantastisk kompakt printer til hurtige og kreative ideér. Holdbare tryk, konturskæring og metallisk ink. BN-20 er alt det du ikke forventer af en bordmodel printer! Velegnet til mindre marketingafdelinger og idrætsklubber.